Bomen

Over Leadership Development Uitgebreid

Je bent succesvol. Hebt het voor elkaar. Alles kan. Je keuzemogelijkheden zijn oneindig. Dat klinkt goed. Maar ondertussen. Alles en iedereen trekt aan je. De verwachtingen zijn hooggespannen. Ook bij jezelf. Tijd om keuzes te maken voor het vervolg van je carrière. En de consequenties van deze keuzes te aanvaarden. Van Leadership Development Uitgebreid krijg je een scherp beeld van je ambities en patronen. En leer je kiezen op jouw gronden.

Wat is mijn passie? Wil ik leidinggeven of me specialiseren? Wat geeft mij voldoening in mijn werk? Verbreed ik mijn horizon of ga ik focussen? Hoe bewaar ik de balans tussen werk en privé? En als ik het ene kies, loop ik het andere dan niet mis? Naast deze eigen vragen zijn er vaak de impulsen en verwachtingen van buitenaf die door je hoofd dolen. Blijven analyseren van de mogelijkheden veroorzaakt onrust.

Tijdens de persoonlijke ontwikkelingstraining ga je ontdekken waar je echt energie van krijgt en bepaal je wat echt belangrijk voor je is. Een uniek onderdeel van deze training is dat je de natuur in gaat, waar je tot rust en tot jezelf komt. We stappen uit je dagelijkse routine. Daarbij maak je uitgebreid kennis met NLP waarmee je uitdagingen beter aan kan gaan.

Het is een effectief traject van drie blokken, waarin je ondekt wat je echte motivatie en drijfveren zijn. Je kan snel een bewuste stap maken in je carriere, waar je ruimte maakt voor jouw passie, voor de zaken die echt belangrijk zijn in jouw loopbaan. Door de positieve insteek geef je alle aandacht aan wat goed gaat en je positieve energie geeft. Je focus, energie en motivatie richt je daardoor op datgene wat je wilt bereiken.

 

Hoe ziet de training eruit?

  • In blok 1 leer je de belangrijkste NLP technieken. Met deze NLP technieken kan je uitdagingen vol zelfvertouwen aan gaan.
  • Blok 2 van de training duurt drie dagdelen (avond - ochtend - middag) en is met een overnachting in het hotel van landgoed Groot Warnsborn. In de avond (na het dinner) gaan we verder met NLP. De dag erna gaan we de natuur in en bepalen we jouw persoonlijke koers en zet je de lijnen uit voor je toekomst.
  • In blok 3 kijken we of je op koers bent en leer je nog een aantal NLP technieken.

Het resultaat

Je hebt een scherp beeld van je ambities, onderliggende motieven en innerlijke waarden. Je kunt effectief en doelgericht communiceren. Je weet hoe je kiest en leert, wat keuzes maken voor jou vergemakkelijkt.

Je hebt innerlijke rust en en geeft met meer zelfvertrouwen richting aan je toekomst.

Waar?

Blok 1 vind plaats op landgoed Amelisweerd en Rhijnauwen nabij Utrecht.

Blok 2 vind plaats in de afwisselende omgeving van Landgoed Wansborn die je zintuigen prikkelt. Als het weer er aanleiding toe geeft, wordt er uitgeweken naar een overdekte locatie in Arnhem, die ook afwisselend en zintuigenprikkelend is.

Blok 3 kan in de praktijkruimte van Ronald van Maurik ACT of bij jou op kantoor of thuis. Je mag zelf je voorkeur aangeven.

Terug