Bomen

Over de training Effectieve Persoonlijke Koers

Tijdens de training ga je ontdekken waar je echt energie van krijgt en bepaal je wat echt belangrijk voor je is. Je gaat koers geven aan je persoonlijke ontwikkeling. Een uniek onderdeel van deze training is dat je de natuur in gaat, waar je tot rust en tot jezelf komt. We stappen uit je dagelijkse routine.

Het is een kort en effectief traject van zes weken, waarin je ondekt wat je echte motivatie en drijfveren zijn in 't leven. Je kan snel een bewuste stap maken in je nieuwe toekomst, waar je ruimte maakt voor jouw passie, voor de zaken die echt belangrijk zijn in jouw leven. Door de positieve insteek geef je alle aandacht aan wat goed gaat en je positieve energie geeft. Je focus, energie en motivatie richt je daardoor op datgene wat je wilt bereiken.

Hoe ziet de training eruit?

Het resultaat

Na afloop van de training Effectieve Persoonlijke Koers kan je een effectieve balans vinden tussen ambitie en zingeving. Je ontwikkeld een positieve houding en verwezenlijkt je levensdoelen met meer energie en een betere focus.

Waar?

In een afwisselende omgeving die je zintuigen prikkelt. Dit kan in de omgeving van Utrecht, Arnhem, Hilversum of Haarlem. Als het weer er aanleiding toe geeft, wordt er uitgeweken naar een overdekte locatie, die ook afwisselend en zintuigenprikkelend is.

Meer informatie over de trainer vind je bij "Wie is Ronald"

 

Terug