Bomen

Over de Workshop ENERGIE

De workshop is een ontdekkingsreis. In een aantal stappen benader je je “energie-knop”. Je kijkt ernaar vanuit een aantal verrassende invalshoeken. Na een eerste kennismaking met de andere deelnemers gaan we op zoek naar je energie-associaties. In de workshop verbreed je je scope en ga je kijken naar de grote en kleine dingen in je leven die energie geven. Vervolgens neem ik je verder mee in de ontdekkingsreis. Tijdens de reis geef ik je handvatten om de “energie-knop” die je hebt ontdekt in de praktijk van alledag te gebruiken.

De achtereenvolgende stappen neem je in interactie met andere deelnemers die je kunnen stimuleren en inspireren. Door de combinatie van individuele en gezamenlijke stappen raak je geïnspireerd door jezelf en door anderen.

Overige informatie

 

 

 

De workshop duurt ca. 3 uur. Het aantal deelnemers en de interactie tijdens de workshop heeft hier invloed op. Maximaal aantal deelnemers aan de workshop is 10. De opdrachtgever wordt gevraagd te zorgen voor een passende trainingslocatie en koffie/thee.

 

Het resultaat

Het belangrijkste effect van deze workshop is bewustwording. De deelnemers zullen nieuwe inzichten opdoen. Ontdekken wat hun energiebronnen zijn en hoe ze die kunnen inzetten. Het wordt hierdoor eenvoudiger om met lastige situaties om te gaan, door deze een plek te geven én aan je “energie-knop” te draaien. Zo wordt het leven leuker.

Waar?

De workshop is het meest effectief op een inspirerende locatie, waar de deelnemers uit de dagelijkse routine stappen. Hiervoor zijn in diverse adressen beschikbaar.

Meer informatie over de trainer vind je bij "Wie is Ronald"

 

Terug