Bomen

Natasja

Een tijdje geleden ben ik de wandeling met Ronald gaan doen. Een bijzondere ervaring die ik niet had willen missen. Al enige tijd merkte ik dat ik uit balans was.

Hiervoor ging ik vanuit mijn werk de cursus vrouw in balans volgen. Een oefening in deze cursus was een wandeling met de groep waarbij je geen gesprek met je groepsgenoten mocht voeren. Wat een heerlijke ervaring is dat. Dicht bij jezelf blijven, niet uit vriendelijkheid een gesprek met de aanwezige voeren. Ik merkte dat ik het erg fijn vond. Ik bedacht me dat ik nooit alleen het bos in zou durven.

Uit de cursus kwam, dat ik graag beter voor mijzelf zou willen zorgen en dat ik op zoek was naar inzichten. Ik was erg blij te ontdekken dat Ronald als coach mensen meeneemt in hun ontwikkeling door middel van een wandeling in de natuur! Één plus één is twee, de afspraak was snel gemaakt!

Ik kijk terug op een bijzondere dag. Ik kan concluderen dat ik er bijzonder van heb genoten. Zonder veel inspanning heb ik veel inzichten op gedaan. Op een zeer ontspannen manier ga je door de verschillende trainingsmodules heen . Dit heeft Ronald bijzonder mooi met de omgeving afgestemd!

Wat mij betreft een training die zeer de moeite waard is. Een training gegeven door een persoon met oprechte interesse. Een persoon waarbij je je thuisvoelt.

Ronald dank je wel!

Natasja